Modni stilisti često spominju Jadranku Kosor kao osobu bez stila. No, ona je svjesno izgradila stil koji je neprepoznatljiv i ne govori nam ništa. Najpriznatiji hrvatski stilist Romano Decker analizirao je Jadranku Kosor iz modnog kuta

Jadranka Kosor nosi političku uniformu koja pokazuje da jako dobro razumije kako odjeća mora biti dosadna da bi u prvom planu bio njezin politički govor i izričaj.

Odjeća koju nosi je vrlo jednostavna, čista i bez previše detalja te vrši svoju funkciju. Jadranka ponekad griješi, a najviše kada veže maramu oko dolčevite.

I Jadranka Kosor u klubu najmoćnijih žena

Što je s cipelama koje nosi Jadranka?

'Ne bi dobro izgledala u visokim potpeticama ni u ravnim, mislim da je odabrala savršenu visinu potpetice', smatra Romano.

Oprezna je i s nakitom...

Jadranka Kosor uvijek nosi jedan ili maksimalno dva komada nakita i to nikada nije skupocjen nakit.

Jedno je, tvrdi Romano, sigurno. jadranka Kosor se ne zna našminkati.

'Mora biti oprezna prilikom nanošenja maskare, poraditi na podlozi i što više izbjegavati sjajne i srebrne tonove sjenila' savjet je Romana Deckera.

 Takva vrsta make upa bliješti kao i njezina kosa, no frizura je jedino što se prepoznaje i dobro joj pristaje.

'Sviđa mi se što je zadržala sijede i to puno govori o njezinom karakteru i zapravo zadovoljstvom sobom i takvom kakva je', završio je Romano analizu stila dama koja je od predsjednika Mesića dobila mandat za sastavljanje Vlade.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju