Daisy Lowe ima samo devetnaest godina, upravo je prekinula s 33.godišnjim producentom Markom Ronsonom, a druži se s Kate Moss i Kelly Osbourne. Na reviji donjeg rublja Agent Provocateur bila je glavna zvijezda, no sudeći prema fotografijama i komentarima, Daisy je otišla predaleko

Njezino je djetinjstvo bila neoubičajeno. Majka Pearl Lowe izliječena je ovisnica o heroinu, a tatom zove mlađahnog bubnjara Supergrassa Dannyja Goffeyja. Hodala je s četrnaest godina starijim producentom Markom Ronson (da,njegova sestra Samantha u ljubavnoj je vezi s Lindsay Lohan), a druži se s britanskom A -listom - Kate Moss, Kelly Osbourne, Kimberly Stewart...


No, fotografije koje je snimila za reklamnu kampanju Agenta Provocateura šokirale su čak i njezinu majku kojoj je malo toga neobično. A priča se nastavlja i dalje. 

Na upravo održanoj reviji Agent Provocateura Daisy, glavna zvijezda revije, pojavila se u gaćicama, bez grudnjaka i zaogrnuta plaštom i potom u još nekoliko sličnih odjevnih kombinacija koje su malo toga ostavile mašti. Za jednu devetnaestogodišnjakinju previše. 

Reviju je pratila i njezina majka, Kate Moss i brojni prijatelji, alii i 'tata' Danny s kojim je Pearl navodno bila u swingerskoj avanturi s Judeom Lawom i njegovom bivšom suprugom Sadie Frost. 

Vrlo birano društvo, rekli bismo. A dodajmo i tome da je DNK analizom utvrđeno kako je Daisyin pravi otac Gavin Rossdale, sadašnji muž Gwen Stefani koji je s Pearl proveo jednu, jedinu noć. U svakom slučaju, Daisy je izjavila kako Gwen zasigurno ne zove maćehom, te kako ju je cijelo otkriće poprilično pogodilo.

Manekenstvom se počela baviti u petanestoj godini, no njezina je karijera krenula uzlaznom putanjom prošle godine otkako Daisy, barem na britanskoj modnoj sceni, radi punom parom.

Ipak, strogi i podrugljivi mediji njezino pojavljivanje na reviji donjeg rublja nisu dočekali s aplauzom pitajući se 'je li konačno ponosna na sebe', te joj poručili kako bi u njezinom slučaju tipična tinejdžerska pobuna bila ta da bude normalna.

Ovako ni najmanje ne iskače od svemu sklonog londonskog društva s A liste.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju