Baš kao većini holivudskih mama i mladoj Jessici Albi pošlo je za rukom u nevjerojatno kratkom roku nakon poroda vratiti savršenu figuru. No za razliku od kolegica Jesssica se pojadala kako je to bio najgori period njenog života, čak su joj trudovi bili manje bolni.


'Vježbanje je bilo strašno. Plakala sam i nakon što sam skinula kilograme, više nisam vježbala' izjavila je Alba u intervjuu za magazin Elle.

Vježbanje je bilo strašno. Plakala sam i nakon što sam skinula kilograme, više nisam vježbala' izjavila je Alba u intervjuu za magazin Elle.


Mlada glumica rodila je u lipnju, a šest mjeseci nakon imala je prvi angažman, itekako zahtjevan.

Snimanje za Camparijev kalendar bio je veliki zalogaj za mladu mamu pred kojoj su bili mjeseci muktrpnog vježbanja. No ni njeno savršeno isklesano tijelo nije zadovoljilo visoke kriterije današnjeg showbussinesa pa je tako Alba podlegla čarima photoshopa.

'Vježbanje je za razliku od trudova bilo strašno. Trudovi nisu tako strašni, jeste li ikada imali grčeve? E to vam je slično njima', izjavila je mlada mama.

Glumica kojoj se ne može naći mane i koja svoju karijeru nije gradila na skandaklima nedavno se našla na udaru medija koji su ju prioglasili dosadnom zvijezdom. No Alba ne mari za zlobne komentare. Trenutno je po prvi puta odvojena od osmomjesečne kćerkice Honour i na to se još privikava.

'Ovo je prvi put da smo odvojene, prošlo je šest dana i uistinu mi je teško. Iako se vidimo preko Skypea, tužno je što me Honour pokušava dotaknuti preko monitora', pojadala se Jessica. Uloga mame učinila ju je plačljivom i osjetljivom, otkriva.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju