Jessica sa stilom prkosi zlobnim komentarima. A što misli o njima jasno je dala do znanja pojavivši se obučena u vruće traper hlačice. Svijesna kako će izazvati lavinu komentare pjevačica je cijelu stvar okrenula u vlastitu korist. Kilogrami su joj donijeli popularnost.

Možda vam se čini kako je Jessica pokazala srednji prst i time dala do znanja o svemu što se o njoj piše posljednjih dana, no ipak je ona dama. Pjevačica je na svom nedavnom nastupu javno dala do znanja što misli o svom novom izgledu i kako ju kritike nimalo ne pogađaju.

Najveći pothvat u dosadašnjoj karijeri Jessice Simpson su nakupljeni kilogrami. Naime otkada se nadebljala pjevačica je omiljena tema svjetskih tabloida što uvelike dopridonosi njenoj popularnosti.

Svijesna kako će izazvati lavinu komentare Jessica se na nedavnom nastupu pojavila obučena u vruće traper hlačice i kaubojske čizme. Kilogrami su joj nesumnjivo donijeli popularnost. Njeni su koncerti posjećeniji negoli ikad, svakodnevno je top tema brojnih tablioda i lice koje će se uskoro smiješiti s naslovnica.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju