Posljednjih godina sve je veći broj prehrambenih proizvoda koji garantiraju ljepotu. Jogurti i kave samo su neki od njih, a kolagen koji sadrže navodno pruža vječnu mladost

Voće i povrće te namirnice bogate elementima i vitaminima bitnima za zdravlje kože, nekako više mladosti željnim ženama više nije dovoljno.

Kolagen kao protein smješten u vezivnom tkivu mnogi doživljavaju kao magično rješenje za mladu kožu

Obeshrabrene upozorenjima o sve slabijoj nutrijetivnoj vrijednosti hrane, ali i kalorijama skrivenim u primjerice koštunjavom voću koje koža naprosto obožava, veliki broj žena odlučuje se na napitke sa sastojcima za ljepotu.

Kolagen kao protein smješten u vezivnom tkivu mnogi doživljavaju kao magično rješenje za mladu kožu. On se tako stavlja u kavene napitke, a u Japanu se njima obogaćuju jogurti te suho voće.

Najviše nas uzuđuje blistava koža

Napitak Glowelle obogaćen ljekovitim bobicama goji poznatima kao i 'crveni dijamant' postao je potpuni hit u SAD, jer neuobičajeno voće u sebi sadrži veliku koncentraciju antioksidativnih svojstava.

Odluke uz koje ćete pokazati svoje najljepše lice

No, hoćemo li uz sastojke za ljepotu zaista postati ljepši i mlađi?

Dermatolozi se slažu oko jednoga, a to je da oni neće naštetiti vašem tijelu, ali vam ni približno neće pomoći kao obično i moćno voće i povrće.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju