Kao i u svemu, i kupaći kostimi su stvar trenda, no valja izabrati pravi model za vašu građu. Stručni savjeti pomoći će vam u odabiru pravog modela za vaš tip građe

Nepisano pravilo naših baka kako se kupaći kostimi kupuju jednom u nekoliko godina i nose dok se ne poderu, padaju u vodu.

Ove se godine više nego ikada nose bikiniji. Oni pristaju svakom tipu građe, ali samo ako znate male tajne.

Ako imate male i čvrste grudi, odaberite grudnjak s umecima koji će ih vizualno povećati. Isto vrijedi i za male, ali opuštene grudi.

Ukoliko spadate u tu kategoriju, za vas su stilizirani bikiniji, s jačim naramenicama i trokutićima podstavljenim žicom.

Želite li optički povećati vaše grudi, odaberite onaj sa šljokicama i volanima, a ako ste nešto krupnije građe u gornjem dijelu, onaj s izrezom na V.

Imate li bujno poprsje, uvijek se odlučite za kupaći kostim čiji gornji dio ima žičanu konstrukciju koja će ih lijepo podignuti. Izbjegavajte grudnjake bez naramenica, kao i one sa krupnim uzorkom ili šarene.

Umjesto toga kupite jednobojni bikini.

Mlađi mogu nositi bikinije u bojama, dok bi stariji trebali birati one u crnoj, plavoj i crvenoj boji.

Kako pravilno odabrati kozmetiku?

Kako njegovati kosu ljeti?

Tange neka ostanu rezervirane samo za mlade, a ako želite sakriti guzu, donji dio kupaćeg neka bude visoko izrezan.

Tako ćete i vizualno produljiti noge, izgledati vitkije. Imate li pak veću stražnjicu, za vas su donji dijelovi kupaćeg koji izgledaju kao kratke hlačice.

Više na stranici inMagazina


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju