Kao i u svemu, i kupaći kostimi su stvar trenda, no valja izabrati pravi model za vašu građu. Stručni savjeti pomoći će vam u odabiru pravog modela za vaš tip građe

Nepisano pravilo naših baka kako se kupaći kostimi kupuju jednom u nekoliko godina i nose dok se ne poderu, padaju u vodu.

Ove se godine više nego ikada nose bikiniji. Oni pristaju svakom tipu građe, ali samo ako znate male tajne.

Ako imate male i čvrste grudi, odaberite grudnjak s umecima koji će ih vizualno povećati. Isto vrijedi i za male, ali opuštene grudi.

Ukoliko spadate u tu kategoriju, za vas su stilizirani bikiniji, s jačim naramenicama i trokutićima podstavljenim žicom.

Želite li optički povećati vaše grudi, odaberite onaj sa šljokicama i volanima, a ako ste nešto krupnije građe u gornjem dijelu, onaj s izrezom na V.

Imate li bujno poprsje, uvijek se odlučite za kupaći kostim čiji gornji dio ima žičanu konstrukciju koja će ih lijepo podignuti. Izbjegavajte grudnjake bez naramenica, kao i one sa krupnim uzorkom ili šarene.

Umjesto toga kupite jednobojni bikini.

Mlađi mogu nositi bikinije u bojama, dok bi stariji trebali birati one u crnoj, plavoj i crvenoj boji.

Kako pravilno odabrati kozmetiku?

Kako njegovati kosu ljeti?

Tange neka ostanu rezervirane samo za mlade, a ako želite sakriti guzu, donji dio kupaćeg neka bude visoko izrezan.

Tako ćete i vizualno produljiti noge, izgledati vitkije. Imate li pak veću stražnjicu, za vas su donji dijelovi kupaćeg koji izgledaju kao kratke hlačice.

Više na stranici inMagazina