Uvijek savršenoj Nicole Kidman dogodio se itekako primjetan gaf na crvenom tepihu. No, unatoč primjetnom make-up propustu, glumica je izgledala elegantno i itekako uglađeno

Nicole Kidman jedna je od veteranaka na crvenom tepihu na kojeg uvijek dobije savršenu desetku za besprijekorni stil i gracioznost.

No, na premijeri jednog od najiščekivanijih filmova godine 'Nine' i savršenoj Nicole potkrala se itekako primjetna make-up pogreška.

Unatoč propustu Nicole je u crnoj haljini bez naramenica s potpisom Prade izgledala uglađeno i elegantno

Njezina vizažistica naime nije temeljito uklonila svijetli puder koja se koristi prilikom šminkanja kako bi spriječio da se sjenilo zalijepi na već nanesenu podlogu na licu.

Iako je njegovo uklanjanje jedno od osnovnih koraka u profesionalnom šminkanju, brzina ili neki drugi teško opravdavajući faktor utjecali su nedovršavanje vizažističkog posla.

Decentna Nicole pokazala raskošan dekolte

Unatoč tome, Nicole je u crnoj haljini bez naramenica s potpisom Prade izgledala uglađeno i elegantno. Ponosno je pokazala svoj dekolte koji, kako sama kaže, duguje trudnoći i dojenju.

VIDEO: Zanosna Kidman u vrućoj reklami

'Ulogu u mjuziklu dobila sam upravo zahvaljujući dojenju zahvaljujući kojem se napokon imala grudi. Nisu one bile jako velike, ali kada cijeli život imate androgenu građu, imati grudi je prekrasan osjećaj' otvoreno je priznala Oskarovka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju