Kate Hudson je otkrila kako najradije nosi odjeću Stelle McCartney, a ispod nje samo tanke, gotovo prozirne gaćice u kojima se osjeća zavodljivo, a pri ruci su joj u svakoj situaciji

Kate Hudson u novom broju časopisa InStyle otkrila je kako najradije nosi odjeću Stelle McCartney koja ju spašava u svakoj situaciji. 'Kada ne znam što bi odjenula, a u žurbi sam u ormaru odaberem jednu od njezinih kreacija i u trenu sam spremna za bilo koji izazov', kaže Kate.

Kate najradije nosi odjeću Stelle McCartney koja ju spašava u svakoj situaciji i u kojoj se osjeća ugodno.

Mlada glumica otkrila je i kako je odlične komade odjeće često nalazila u majčinom ormaru. 'Mama se riješila sve stare odjeće koju je nosila u šesdesetima i osamdesetima. Tu je bilo predivnih haljina i cipela Azzedine Alaia koje sam jednostavno obožavala, a ona ju je bacila.'

Kate je naglasila i kako joj je važno ono što nosi ispod odjeće. Najdraži komad donjeg rublja su joj tanke i gotovo prozirne gaćice u kojima se osjeća izazovno, a ne ocrtavaju se ispod haljina. Glumica koja rado nosi kratke suknje u ormaru uvijek ima bokserice s potpisom Calvina Kleina koje joj skrivaju stražnjicu u slučaju da se suknja malo podigne.

Glumica koja je nakon rastave od Chrisa Robinsona skakala iz veze u vezu priznala je i kako uživa u slobodi. 'To je zato što sam uvijek bila u vezi, a sada tek otkrivam čari slobode', priznala je ljepuškasta Kate.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju