Problematična Kate Moss za koju se vežu skandali s alkoholom i drogama će po drugi puta postati majka. Kate Moss trebala bi roditi u kolovozu, a sretnu vijest prenjeli su britanski mediji.


Budući roditelji Kate i njezin dečko rocker Jamie Hince su presretni, a njihovu sreću dijeli i šetogodišnja kćerki Lila Grace iz veze s Jeffersonom Hackom.

Iako se do sada već nekoliko puta nagađalo o vjenčanju i trudnoći Kate i Jamie izgleda nisu mogli sakriti sreću i veselje, a vijest su prenjeli britanski mediji.

Iako se do sada već nekoliko puta nagađalo o vjenčanju i trudnoći Kate i Jamie izgleda nisu mogli sakriti sreću i veselje.

Hoće li jedan od najpoznatijih supermodela i njezin dečko, gitarist grupe The Kills organizirati raskošno vjenčanje još nije poznato.

Zasada je čini se vijest o njenoj trudnoći nepouzdana iako je izvor blizak paru tvrdio drugačije. Kate se osvrnula na natpise i demantirala trudnoću te navela kako se po prvi puta u životu nadebljala.

Simpatično joj je što ju prijatelji zovu i čestitaju na trudnoći, tvrdi Kate ali zasada se sretno osjeća i sa par kilograma više.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju