Redateljica Sofia Coppola prihvatila je ponudu svog prijatelja Marca Jacobsa da za Louis Vuitton dizajnira kolekciju modnih dodataka, dok su manekenka Kate Moss i glumica Liv Tyler oduševljene pjevanjem na novom albumu Lemmonheadsa

Redateljica Sofia Coppola, kćerka još slavnijeg Francisa Coppole svoju će kreativnost pokušati dokazati i na modnom polju.

Kolekcija Sofije Coppole za Louis Vuitton će se sastojati od šest modela, tri modela sandala, dva modela pismo-torbica i jednog modela torbe

Naime, na zamolbu njezinog prijatelja Marca Jacobsa, koji je mnogo puta isticao kao svoju muzu, Sofia će kreirati kolekciju modnih dodataka za Louis Vuitton.

Do suradnje je došlo kada je Sofia posjetila tvornicu Louisa Vuittona u francuskom gradu Asnieresu kako bi naručila specijalnu torbu.

Kate će kao vokal gostovati na pjesmi 'Dirty Robot', a glumica Liv Tyler na obradi Cohenove 'Hey, That's No Way To Say Goodbye' s albuma obrada Lemmonheadsa

- Imala sam ideju o onome što sam htjela, no to nisam uspjela pronaći. To je valjda san svake žene - savršena torba i cipele, kazala je Sofia koja je umjesto s jednom torbom po specijalnoj narudžbi tvornicu napustila s novim ugovorom.

Kolekcija Sofije Coppole za Louis Vuitton će se sastojati od šest modela, tri modela sandala, dva modela pismo-torbica i jednog modela torbe.

A Kate Moss koja je bezuspješno pokušavala zapjevati s Peteom Dohertyjem, a potom i s Jamiejem Hinceom, konačno je dobila priliku.

Grupa Lemmonheads koja na ljeto objavljuje album obrada pozvala je Kate i glumicu Liv Tyler na gostovanje.

Kate će kao vokal gostovati na pjesmi 'Dirty Robot', a glumica Liv Tyler na obradi Cohenove 'Hey, That's No Way To Say Goodbye'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju