Razlog prekidu - njezin lifestyle. Jamieju, koji i nije neki primjer uzornog školarca, ipak su dojadili izlasci njegove djevojke. Kad joj je kazao: Dosta! Kate ga je jednostavno ostavila. Život bez partyja? Ne i za Miss Moss.

Kap koja je prelila čašu bila je revija Vivienne Westwood koju je Kate Moss napustila s Allegrom Versace i Kimberly Stewart. 
34 godišnja manekenka pojavila se u blistavom izdanju, odjevena u crno, no zabavu nakon revije napustila je teturajući se do vrata. 
Pa, iako to nije ništa novo, njezin zaručnik Jamie Hince, pjevač 'Killsa', navodno je poprilično razočaran što Kate jednostavno ne želi napustiti svoj lifestyle. 
Ovo je već treći prekid Jamieja i Kate, no mogao bi biti i posljednji, jer, tvrde upućeni, problemi su počeli mnogo ranije, još u lipnju kada joj Jamie nije dopustio da pjeva s njegovim bendom na festivalu u Glastonburyju. Potom je ona bila ljubomorna zbog njegove bliskosti s članicom benda, a onda ju je Jamie tražio da ne odlazi na londonski Fashion Week. 
Kate ga je na kraju i poslušala pojavivši se samo na jednoj reviji i to svoje prijateljice Vivienne Westwood. Za Jamieja je i ta jedna bila dovoljna. Za nju - previše!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju