Oscar je danas na njezinoj polici, jedna je od najljepših glumica i čini se da je svijet pod njezinim nogama. Ipak, nije uvijek bilo tako. Kate tvrdi kako školsko doba za nju nije bilo i najljepše doba. Zbog debljine je bila žrtva stalnih maltretiranja

Ona ima Oscara, prekrasnu djecu, uspješnog muža i prelijepa je. No, u sebi je, kaže, još uvijek nesigurna školarka koju su njezini vršnjaci maltretirali zbog debljine.

Ne mislim da sam prelijepa, seksi božica. U filmovima mogu izgledati glamurozno, no prije toga dva sata provedem kod frizera i šminkera.

- Mislila sam kako se nikome neću sviđati. Pa čak ni danas ne mislim da sam prelijepa, seksi božica, priča Kate Winslett, glumica koja se godinama protivila Photoshopu.

Danas pak priznaje da su njezine fotografije pomalo obrađene, ali jednako tako želi i da ta činjenica bude poznata mladim djevojkama. 'Ljudi doista ne izgledaju kao na naslovnicama magazina', kaže Kate i mislim da to treba biti jasno.

- U filmovima mogu izgledati glamurozno, no prije toga sam dva sata provela kod frizera i šminkera. Netko je namještao i rasvjetu puna tri sata, a to sve mnogo znači.

- Kada sam snimala scene u filmu 'The Reader', primjerice, pomisila sam 'Bože, kako izgledam dobro'. Ali... riječ je o dobroj rasvjeti i make-upu za tijelo. Nema smisla da se pretvaram kako je stvar u meni.

Kate Winslett konačno bez Photoshopa

Blagoslovljene nesilikonske grudi Kate Winslett

S godinama se Kate pomirila sa svojim tijelom i izgledom. 'Starenje mi ne smeta. Imam 33 godine, a tako i izgledam. Ne izgledam ni mlađe od 33, niti starije i to je odlično, zaključila je glumica.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju