Svaka žena se mijenja kroz godine. Nova moda i mladi dizajneri donose nove stvari, a zvijezde odabiru najbolje i najskuplje. No sve to ponekad nije dovoljno kako bi se izgradio stil. U tom slučaju je najbolje kopirati kao što to radi Katie Holmes

Mlada glumica Katie Holmes postala je prava zvijezda tek nakon udaje za Toma Cruisea. Odjednom se našla pod svijetlima reflektora, a paparazzi su pratili svaki njezin korak. Sve je  to zahtjevalo veliku i brzu promjenu stila. Katie se zatom odlučila na provjerene kombinacije kakve nosi Victoria Beckham.

Britanska ikona stila, kako neki vole nazivati Posh posvetila je život odjeći i glamuroznom izgledu dok se mlada i neiskusna Katie odlučila na puno jednostavnije rješenje - kopiranje.

Nekada najbolje prijateljice, a danas izgleda samo poznanice često su u javnosti kritizirane kako previše sliče jedna na drugu. Britanska ikona stila, kako neki vole nazivati Posh posvetila je život odjeći i glamuroznom izgledu dok se mlada i neiskusna Katie odlučila na puno jednostavnije rješenje - kopiranje.


Ono što odjene Victoria Beckham sigurno je skupo, potpisano poznatim dizajnerskim imenom i odlično prolazi u medijima. Katie je zato jednostavno prekopirala njezin stil i oglušila se na zlobne kritike.

Kopirala ju je pri odabiru haljina, kaputa, nosila je iste traperica kao Posh, a čak je i skratila kosu kada je to učinila i Victoria. I nakon što je prijateljstvo između dvije dame puklo Katie je nastavila zavirivati u Victorijin ormar. Jer, kad su moda i Katie u pitanju bolje je biti siguran nego eksperimentirati i razviti svoj stil.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju