Najpoželjniji predmet koji kod pripadnica ljepšeg spola izaziva zazubice je Birkin torba. Lista čekanja za te skupocjene modele je prilično duga, no Eva Longoria se uspjela dočepati novog modela. Ipak s lica nije skidala kiseli smiješak

Nova Birkin torba je itekako dobar razlog za pokazivanje pa je očajna kućanica Eva Longoria Parker iskoristila priliku i svoj novi komad pokazala prijateljicama tijekom zajedničkog izlaska na večeru.

Bez obzira na cijenu, modni znalci tvrde kako je Birkin torba komad u koji treba uložiti!

Eva se tako pridružila mnogim bogatim ljepoticama i svoju kolekciju modnih dodataka upotpunila još jednom skupocjenom stvarčicom. Teško da će dostići svoju prijateljicu Victoriju Beckham. Ovisnica o torbama u svom ih omaru ima sto, a jedna web stranica izračunala je kako njihova približna vrijednost prelazi milijun i pol funti.

Ne znamo što Toni Parker poklanja svojoj supruzi, no David je Victoriji darovao najvrjedniju u njezinoj kolekciji, bijelu Birkin torbu s dijamantom od tri karata. Možda se zato Eva u društvu svoje nove, no ne najskuplje plave torbe kiselo smješka!

Bez obzira na cijenu, modni znalci tvrde kako je Birkin torba komad u koji treba uložiti jer je vječna i ne izlazi iz mode. Dokaz tome je i dvogodišnja lista čekanja.

S godinama torba dobiva na vrijednosti, pa čak i iznošeni komadi drže svoju vrijednost i može ih se nabaviti po cijeni od 10 do 63 tisuće funti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju