Troškovi za ljepotu Cheryl Cole nisu mali. Godišnje izdvaja četiri tisuće funti za ekstenzije, devet i pol tisuća troši na svoj blistavi osmijeh, a čak 36 tisuća funti potrošila je na bicikl za vježbanjem koji joj je podario savršeno tijelo

Želja za glamuroznim životom i glad za pojavljivanjem u medijima natjerali su Cheryl Cole da potroši četiri i pol tisuće funti za minimalističku haljinicu Alexandra McQueena u kojoj je proslavila svoj 26. rođendan, no to je neznatna cifra u odnosu na novac koji troši kako bi održala svoj izgled.

Iako haljinica koja je izrađena od svega nekoliko centimetara materijala mnogima nije 'sjela' Cheryl je bez obzira na modni gaf i dalje jedna od najtraženijih celebrityja koja prodaje magazine, a njezinu frizuru želi svaka druga žena na svijetu.

Cheryl Cole pokazala grudi, noge i tetovažu!

Barbie brineta kako su je prozvali neki modni urednici uživa u svom glamuroznom životu, a uz slavnog supruga Ashleyja uz nju su uvijek njezina majka Joan koja s parom živi od njihovog povratka s medenog mjeseca i psić chihuahua koja ima  dijamantnu ogrlicu.

Njezino se bogatstvo procjenjuje na 9 milijuna funti, od kojih je 5 zaradila zajedno s djevojkama iz grupe Girls Aloud, a ostatak od samostalnog rada.

Ona je ikona stila, no nije modna ikona. Ima izgled koji želi svaka mlada djevojka, a na njega godišnje troši oko 100 tisuća funti.

Njezina frizerka i osobna šminkerica zarađuje 40 tisuća funti, a to je izgleda mala cijena za savršen izgled.

Cheryl troši oko 8 tisuća funti godišnje za prepravke zubiju te dodatnih 1,500 funti za tretmane izbjeljivanja.

Na stiliste odlazi 45 tisuća funti godišnje, no to izgleda nije dovoljno jer ju često prozivaju zbog raznih modnih gafova. Na odjeću, cipele i modne dodatke Cheryl troši oko 100 tisuća funti godišnje.

Svaka tri mjeseca odlazi frizeru kako bi stavila nove ekstenzije, a taj ju tretman košta 750 funti, 14 tisuća funti izdvaja za osobnog trenera jer joj je dojadilo vježbanje na biciklu za kojeg je izdvojila 36 tisuća funti.

Ljepota zaista nema cijenu...

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju