Angelina Jolie konačno je priuštila obožavateljima rijetki pogled na golemu tetovažu tigra koja ukrašava njenu stražnjica. Ovaj prizor slavna glumica skrivala je pune četiri godine koliko je prošlo od njenog posjeta tajlandskom tatoo majstoru.


Moćnu tetovažu koja se proteže duž leđa i dijelom preko stražnjice Angelina je otkrila u sceni iz filma Wanted koji je upravo distribuiran na DVD.

Poznata glumica prije četiri godine svoju kolekciju tetovaža dopunila je velikim tigrom na dnu leđa. 30 centimetara visoku i 20 centimetara široku mačkicu glumici je iscrtavao tajlandski umjetnik Sampong Kanphai.

Nakon što je dovršio ovo umjetničko djelo, umjetnik je rukotvorinu posvetio posebnom prastarom molitvom. Na taj način Angie je postala ispunjena snagom i bogata duhom te divlje životinje.


Angelina o tetovažama, čak njih 13 koje joj ukrašavaju tijelo, priča s velikim oprezom jer one su joj donijele imidž ‘zločeste djevojke’, kojeg se pokušava otarasiti otkad je postala majkom.

No nije ni potrebno da sada priča o tetovažama, jer zahvaljujući prizoru iz spomenutog filma svi Angelinini obožavatelji mogu uživati u pogledu na njeno iscrtano tijelo.

Razotkrivanje: Slavne cure i tetovaže

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju