Fordov supermodel za 2008. Kristina Šitum završila je 2009. modnim edotirajlom u slovenskom Cosmopolitanu. Vrlo izbirljiv fotograf Fulvio Grissoni oduševljen je djevojkom pred kojom su još mnogi modni uspjesi

Kristina Šitum Fordov supermodel za 2008. i još jedna sjajna djevojka agencije Talia model godinu koja je iza nas započela je zapaženim nastupom na svjetskom finalu u Budvi.

Svjesna sam da posao modela nije nimalo lagan, ali sam spremna na sva odricanja, rekla je Kristina.

Nizala je kampanje i editoriale u Hrvatskoj, nosila revije na milanskom Fashion Weeku i omiljenom Cro-a-Porteru, a 2009. je završila jednim od najboljih modnih editoriala slovenskog magazina Cosmopolitan.

Fotograf Fulvio Grissoni, inače vrlo izbirljiv i zahtjevan, prezadovoljan je energijom i ljepotom izraza kojom mu je Kristina omogućila da realizira nezaboravne modne stranice.

Njihova prva suradnja sigurno nije i posljednja, a Kristini poželimo godinu novih uspjeha na pisti i pred kamerama.

Kristina je pobijedila na natjecanju za hrvatski Ford Supermodel 2008., te nastupila na svjetskom natjecanju u Budvi 2009. Njezin je potencijal odmah nakon izbora prepoznao i Fashion Guru koji je rekao kako je njegovo 'guru' mišljenje da je Kristina točno tip djevojke kakav se traži za Ford Supermodela.