Fordov supermodel za 2008. Kristina Šitum završila je 2009. modnim edotirajlom u slovenskom Cosmopolitanu. Vrlo izbirljiv fotograf Fulvio Grissoni oduševljen je djevojkom pred kojom su još mnogi modni uspjesi

Kristina Šitum Fordov supermodel za 2008. i još jedna sjajna djevojka agencije Talia model godinu koja je iza nas započela je zapaženim nastupom na svjetskom finalu u Budvi.

Svjesna sam da posao modela nije nimalo lagan, ali sam spremna na sva odricanja, rekla je Kristina.

Nizala je kampanje i editoriale u Hrvatskoj, nosila revije na milanskom Fashion Weeku i omiljenom Cro-a-Porteru, a 2009. je završila jednim od najboljih modnih editoriala slovenskog magazina Cosmopolitan.

Fotograf Fulvio Grissoni, inače vrlo izbirljiv i zahtjevan, prezadovoljan je energijom i ljepotom izraza kojom mu je Kristina omogućila da realizira nezaboravne modne stranice.

Njihova prva suradnja sigurno nije i posljednja, a Kristini poželimo godinu novih uspjeha na pisti i pred kamerama.

Kristina je pobijedila na natjecanju za hrvatski Ford Supermodel 2008., te nastupila na svjetskom natjecanju u Budvi 2009. Njezin je potencijal odmah nakon izbora prepoznao i Fashion Guru koji je rekao kako je njegovo 'guru' mišljenje da je Kristina točno tip djevojke kakav se traži za Ford Supermodela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju