Džepna Venera Kylie Minogue zaslužuje čistu peticu kada je riječ o stilu i odjevanju, no mnoge je iznenadila kada se na aerodromu pojavila s naočalama kakve nosi Harry Potter

Pjevačica koja je sinoć sletjela na aerodrom u New Yorku kako bi nastavila svoju američku turneju iznenadila je mnoge jer do sada osim sunčanih, nije nosile naočale kao modni detalj. Razlog nije loš vid, Kylie je odlučila pokrenuti novi trend!

Kylie je novi modni trend preuzela od kolegice i sunarodnjakinje Natalie Imbruglie koja u posljednje vrijeme nosi sličan model s tamnim okvirima.

Tri seksi izdanja Kylie Minogue

Ovo je njezina prva turneja po gradovima Sjeverne Amerike, a pred njom su koncerti u Los Angelesu, Las Vegasu, Chicagu, i Torontu.

Do sada održani koncerti su dobili odlične kritike, a pjevačica je posebnu pohvalu dobila za energične plesne točke u sklopu live nastupa i odlične kostime koje potpisuju modni velikani Jean Paul Gaultier i Dolce&Gabbana.

Koncertom koji je održala u Las Vegasu je oduševila je sve prisutne, a organizatori su joj predložili da njezin show postane trajan.

Prevencijom spriječite rak dojke

Pred Kylie, koja je pobijedila rak dojke je još jedan važan trenutak. Ove godine mora napraviti kontrolu koja će potvrditi da se zloćudne stanice nisu vratile. Njezina sestra Danii Minogue je potvrdila kako je cijela obitelj na iglama.

Jednim klikom postanite obožavatelj Zadovoljne na Facebooku!
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju