Dama čeličnog osmijeha odlučila je pokleknuti pred pritiskom javnosti i poraditi na svom osmijehu. Victoria Beckham priznala je kako je sve sigurnija u sebe, a i njezina nova kolekcija odjeće odlično se prodaje pa ima razloga za osmijeh

Već sam poradila na osmijehu, no još ne izgleda tako' pohvalila se Posh.

Njezine fotografije na kojima se smije gotovo da i ne postoje, a najdraža poza za fotografiranje bivšoj spajsici je ona sa stisnutim usnama i ledenim pogledom u daljinu.

Prvi pokušaj laganog osmijeha njezini obožavatelji moći će vidjeti na fotografiji koja će izaći u časopisu Harper's Bazzar za siječanj 2009.

Victoria Beckham koja je jedna od najfotografiranijih osoba na planetu priznala je kako polako radi na svom osmijehu.

'Već sam poradila na nečemu što je osmijeh, no još ne izgleda tako' pohvalila se Posh.

Ozbiljnim licem Victoria navodno prikriva strah od novinara, no sada je već dugo pred očima javnosti pa je opuštenija i uskoro će se, vjeruje i nasmijati.

'Znala sam biti jako nervozna na crvenom tepihu, doslovce bi se smrznula pa se nisam mogla ni nasmijati. No sada sam starija, iskusnija i drugačije gledam na neke stvari' rekla je Victoria.

Beckhamova supruga ima još jedan veliki razlog za veselje i smijeh. 'Moj modni posao ide sve bolje i bolje pa mi i to daje dodatno samopouzdanje i razlog za osmijeh' kaže Victoria.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju