Mjesecima je izgledala isrpljeno i bolesno, a onda je odjednom zablistala. Katie je u svoj novi look koji je predstavila na premijeri suprugovog filma u Tokiju uložila oko 30 tisuća funti, a makeover je trajao gotovo dva dana

Katie je svima zatvorila usta kada se ljepša no ikad prošlog tjedna pojavila na premijeri filma Valkyire u Tokiju. No njezina ljepota ima svoju cijenu, a ona iznosi oko 240 tisuća kuna.

Bilo je potrebno više od 48 sati kako bi majka malene Suri povratila blistavi sjaj i ljepotu, no isplatilo se. Tridesetogodišnja Katie je izgledala kao u najboljim danima.

Šest sati je trajalo umetanje ekstenzija za koje je Katie izdvojila 16 tisuća kuna, a 160 tisuća kuna je potrošila na usluge zubara koji su joj vratili bijeli osmijeh.

Tim stručnjaka imao je pune ruke posla u hotelu Ritz-Carlton u Tokiju. Šest sati trajalo je umetanje ekstenzija za koje je Katie izdvojila 16 tisuća kuna.

Razni tretmani ljepote koštali su je 56 tisuća kuna, 160 tisuća kuna je potrošila na usluge zubara koji su joj vratili bijeli osmijeh, a za make up je izdvojila 8 tisuća kuna.

Novac je dobro potrošen jer su svi zahvati Katie vratili sjaj i ljepotu koju je izgubila pridržavajući se scijentološke dijete za čišćenje organizma.

'Mjesecima nije bila tako sretna', rekao je jedan od članova tima za uljepšavanje.

Obožavatelji obitelji Cruise bili su oduševljeni kada su je vidjeli, Katie na licu nije imala niti jednu boru, kosa joj je izgledala savršeno, a njezino tijelo je izgledalo poput tijela supermodela. 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju