Art izdanje magazina W spojio je naizgled nespojivo. Supermodel Linda Evangelista pozirala je uz kokoši koje su se pokazale kao razmaženi modeli dok je ona svoj dio odradila profesionalno

Linda Evangelista krasi naslovnicu posebnog Art izdanja magazina W. Fotografije je snimio Maurizio Cattelan koji je dao svoje viđenje ekonomske situacije u svijetu.

Četrdesetrogodišnja Linda Evangelista se rado odaziva na snimanja i svaki put dokaže kako je uistinu vrijedna titule supormodela koju nosi.

Talijanski fotograf je oduševljen Lindom kojoj nije potrebno dugo objašnjavati što se od nje želi.'Ona je prava glumica', komentirao je njezin rad Cattelan.

Povratak supermodela: Linda Evangelista kao seksi domina

Kokoši su se pokazale poput razmaženih zvijezda i sve je bilo podređeno njima, dok je Linda posao obavila profesionalno iako se u jednom trenutku zapitala što radi među tim životinjama!

'Odrasla sam u Kanadi u kraju u kojem su svi imali kokoši pa mi nije bila potrebna pomoć oko rada s pernatim životinjama', rekla je Linda koja je još jednom dokazala kako će zaista zauvijek ostati supermodel.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju