Snimanje na kojem je Lindsay Lohan zablistala okićena skupocjenim dijamantima u sjenu je bacila krađa tijekom koje je nestao Diorov nakit. Problematična djevojka usprkos svemu izgleda odlično na naslovnici prestižnog magazina Elle

Visoke čizme, vruće hlačice i sjajni nakit pretvorili su Lindsay Lohan u seksi ljepoticu koja krasi rujansku naslovnicu magazina Elle. Diorova narukvica i naušnice koje nosi na fotografijama nisu pale u ruke lopova koji su otuđili dijamante u vrijednosti od 200 tisuća kuna iz studija u Londonu.

Iako su se mediji raspisali kako je to djelo kontroverzne Lindsay, Elle je to nakon istrage odbacio.

Lindsay u ulozi modela ukrašenog Photoshopom

Policija još uvijek ne zna tko je obavio krađu, no sve sumnje su skinute s 23-godišnje glumice koja, tvrde u Ellu, nije imala nikakve veze s nestankom nakita.

Lindsay će krasiti rujansku naslovnicu Ella, a uredništvo je odabralo baš nju jer je fascinantna mlada žena koja ima stila.

'Ljude jednostavno zanima sve što Lindsay radi', rekao je izvršni urednik magazina Elle, Tom Macklin.

'Lindsay radi brzo, zna što želi i odlično se igra s kosom. Kamera ju voli i fotografije su odlične', rekao je fotograf Rankin koji je odradio snimanje.

Lindsay je spremna i za ulogu u novom filmu Roberta Rodrigueza 'Machete'. Iako ništa još ništa nije potvrđeno šuška se kako je jedna od uloga stvorena za nju.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju