Novi bikini koji podiže i povećava grudi mogao bi biti dobro rješenje za one koje žele vizualno veće i punije grudi. Gornji dio bikinija je punjen jastučićima od gela koji doista vizualno uljepšava grudi

Britanke ga zovu 'boob job' bikinijem i to bi mogao biti najbolji opis za kupaći kostima koji se već tri mjeseca prodaje kao lud po britanskim trgovinama.

Gornji dio bikinija napunjen je mekanim jastučićima od gela slično kao i wonderbra pa grudi izgledaju ljepše, ali i prirodno

Bikini koji nosi naziv 'Red Herring' ženskim grudima pruža isti efekt kao i da su bile kod plastičnog kirurga. Izgleda kao bilo koji drugi bikini, no efekti su posve drugačiji zbog mekanih jastučića od gela.

Oni su pozicionirani tako da grudi ne izgledaju neprirodno podignute, već ljepše, podignutije i čvršće, a pritom anatomski vrlo prirodno.

Trgovine Debenhams počeli su prodavati 'boob job' bikinije prije tri mjeseca, a upravo toliko im je trebalo da postignu rekordne brojke u prodaji koja je porasla za čak tri 80 posto.

Kako sačuvati čvrste grudi?

Zvijezde koje su smanjile grudi

Prve ankete pokazale su kako čak osam od deset žena žele da im gornji dio bikinija bude jednako snažan i učinkovit kao i običan grudnjak, a to im je upravo pružio novi bikini s gelom. I da, cijena je više nego prihvatljiva - gornji dio bikinija stoji oko 120 kuna.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju