Već i vrapci na grani znaju kako ove jeseni, ako želite biti u trendu, morate nabaviti čizme iznad koljena. Srećom, takve čizme dolaze u nekoliko varijanti - s niskom potpeticom, potpuno ravne ili s potpeticom od vrtoglavih 14 cm kakve nosi Rihanna

Kuća Moschino predlaže žarko crvene čizme s izrazito visokom petom u ružičastoj boji i izrađene su od dvije različite vrste kože.

Karl Lagerfeld je zamislio čizme koje sežu čak do pola bedara, a većina kreatora predlaže vrtoglave potpetice od četrnaest centimetara uz platformu od barem 3 centimetra.

Cesare Paciotti predstavio je modele od jelenje kože u plavoj i sivoj boji, a jedan od njih je posvećen Carli Bruni.

Dakle, trend začet već prošle sezone nastavlja se i ove godine, pa ako ste sačuvali svoj lanjski primjerak čizama, odlično!

Odjenite ih na haljine, kratke ili one do koljena, ispod kaputa uz kratke hlačice ili kao Rihanna na ultra kratku mini haljinu.

Ukoliko ne volite potpetice, lansirano je nekoliko modela s različitim visinama potpetica, pa čak i one potpuno ravne.

I na kraju, dobro je izabrati čizme u nekoj ne-boji kako bi ih mogli kombinirati s različitom vrstom odjeće i različitim bojama.

Naravno, sve ovisi o tome je li riječ o dnevnim ili večernjim čizmama, makar danas gotovo i nema toliko stroge podjele na dnevnu i večernju odjeću.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju