Pop kraljici Madonni 80-te godine donijele su proboj na glazbenu scenu, ali modnu sramotu. Tako barem tvrdi ona sama koja danas njeguje ozbiljniji imidž

Poznata kao jedan od najvećih modnih kameleona, Madonna je priznala kako 80-te nisu godine u kojima se stilski proslavila.

'Moj najgori modni trenutak bio je kada sam uz ljubičasti ruž nosila fluorescentno zeleni pulover. No, to su bile osamdesete i vrijeme groznih frizura. To je jednostavno bilo tako' priznala je pop kraljica.

Otkrila je i kako su modne promjene za nju uvijek bile igra u kojima je uživala.

'Svi jako naglašavaju moje promjene imidža, no one su se događale vrlo spontano. Nisu bile proračunate kao što su mnogi nagađali. Jednostavno mi je dosadno stalno biti ista. Osim toga, svaka žena voli s vremena na vrijeme promijeniti svoj izgled' izjavila je Madonna.

Madonna ne želi biti ničija supruga

'Kao tinejdžerka u školi sam sudjelovala u jednoj predstavi za koju su prijateljice obojale moje tijelo fluorescentnom bojom crtajući srca i cvijeće. Na sebi sam nosila samo kratke hlače i top. Svi su mislili da sam luda, no mislim da je to bio početak moje karijere kao performerice' otkrila je pjevačica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju