Miranda Kerr koja je nedavno otkrila svoj premršavi izgleda ne obazire se na komentar o anoreksiji te tvrdi kako je s njezinim izgledom sve u redu. Priprema knjigu o zdravoj prehrani i ponosna je na svoje obline koje imaju isti opseg već tri godine

Miranda Kerr koju u posljednje vrijeme prozivaju zbog premršavog izgleda se ne obazire na te komentar te tvrdi kako je s njezinim izgledom sve u redu.

Zaštitno lice branda Victoria's Secret koja je svoje lijepo tijelo pokazivala na revijama, prošlog je tjedna tijekom snimanja za australski časopis otkrila jako mršavo tijelo.

Lijepa Miranda Kerr na rubu anoreksije

'Nisam premršava i nemam anoreksiju', opovrgnula je glasine Miranda koja je pojasnila kako su za rebra koja su joj se vidjela tijekom snimanja krive poze koje je morala zauzeti.

'Ono što želim je da mlade djevojke shvate kako ne moraju izgledati poput mene ili drugih modela. Važno je osjećati se dobro, hraniti se zdravo i paziti na svoj izgled', rekla je Miranda.

Naglasila je i kako vodi zdrav život, te pazi na prehranu jer bez toga nikako ne bi uspjela izdržati tempo kojim živi.

'radim šest dana u tjednu, 15 sati na dan. Iako je sve što vi vidite glamur, moj posao je jako naporan', pojasnila je.

Fotografije Mirande u kupaćim kostimima za nadolazeću sezonu su izašle u magazinu Grazia. U razgovoru za magazin je naglasila kako već tri godine ima isti broj kilograma te uvijek pazi da u organizam unese dovoljno vitamina i minerala kroz hranu.

Iako vegetarijanka Mirandase pridržava dijete prema krvnoj grupi jer joj najbolje odgovara, a za vrijeme punog mjeseca pojede i odrezak.

'Imam planove i pored manekenske karijere', rekla je Miranda koja će u prosincu izdati knjigu 'Treasure Yourself' koju je posvetila mladim djevojkama.

Victoria Beckham: Ne brinite o meni, hranim se zdravo!

U knjizi će otkriti tajne zdravog života, kakav i sama vodi. Miranda jede isključivo organsku hranu, a odličnu liniju održava vježbajući jogu.

Model Miranda Kerr se poslužila istim trikom kao i Victoria Beckham kada su je mediji proglasili premršavom. Ona je odgovorila da je sretna i zdrava te kako provodi zdravu dijetu i živi zdravim načinom života. Isto izgleda radi i sve mršavija Miranda.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju