Heidi Klum je uspjela spojiti posao i zadovoljstvo. Na snimanju je poželjela napraviti nešto otkačeno te se polila čokoladom, snimila odličnu fotografiju i zadovoljila trudničku želju za slatkim.

Heidi Klum koja će ubrzo po četvrti put postati mama još uvijek radi. Snimanje s poznatim fotografom Rankinom, s kojim radi knjigu fotografija naslova 'Heidilicious' uspjela je pretvoriti u slatko zadovoljstvo.

Kako je došla na tu ideju ispričala je u američkom televizijskom showu kod Ellen DeGeneris.

'Za vrijeme snimanja fotografija za knjigu rekla sam kako bi na jednoj voljela biti prekrivena čokoladom. Ubrzo su preko mene prelili nekoliko boca čokoladnog sirupa i fotoaparat je počeo škljocati', ispričala je Heidi.

Tako su nastale fotografije na kojima je Heidi gotovo neprepoznatljiva i prekrivena slatkim čokoladnim sirupom koji je nakon završenog posla s guštom polizala.

Heidi Klum: Ovisna sam o čokoladi!

Heidi u visokoj trudnoći izgleda odlično, a to je pokazala i kada se nedavno pojavila na dodjeli nagrada Emmy odjevena u dugu crnu haljinu. Ona i njezin suprug Seal s nestrpljenjem očekuju prinovu kojoj se vesele četverogodišnja Leni iz veze s Flaviom Briatoreom te dvogodišnji Johan i trogodišnji Henry.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju