Njujorški tjedan mode je zatvorio svoja vrata, prikazani modeli su približile modu svim ljubiteljima. Zbog manje raskošnih kreacija i jednostavnih materijala mnogi modeli za proljeće 2010. će imati i prihvatljivije cijene. Dizajneri i modeli preselili su u London.

Tjedan modnog ludila u New Yorku je iza nas, dizajneri su zadovoljni reakcijama, a oštri sud Anne Wintour koja je bila prisutna na velikom broju revija, ćemo imati prilike vidjeti na naslovnicama prestižnog Voguea. Jer samo oni dizajneri koji su 'zadovoljili' će gledati svoja djela u modnim editorijalima.

Kao i svake godine, prvi su redovi bili puni poznatih lica, a sve je najviše iznenadila Madonna koja se u društvu modela i dečka Jesusa pojavila na reviji Marca Jacobsa. Tog su dizajnera podržale i Lady GaGa i Rachel Zoe.

 

Moda se nakon New Yorka preselila na stari kontinent. Tjedan mode u Londonu traje od 18. do 23. rujna.

Jessica Alba je sa zanimanjem pogledala reviju Narcisa Rodrigueza i predstavila svoj smjeliji i nešto drugačiji look od onoga na što smo u posljednje navikli, ležernu odjeću u kojoj uživa u trenucima s kćerkom Honor.

Njujorški tjedan mode je postavio pitanje kako ponuditi novi trend koji će istovremeno biti nosiv i prihvatljiv, a nakon sedam dana ispunjenih revijama dobili smo i više nego uspješan odgovor.

Moda se nakon New Yorka preselila na stari kontinent. Tjedan mode u Londonu traje od 18. do 23. rujna, a ove godine slavi 25. godišnjicu. Svoje modele za proljeće 2010. među prvima je pokazao Paul Costelloe.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju