Premijere filma Sherlock Holmes održane su u Londonu i New Yorku, a to je bila odlična prilika da se glavna glumica Rachel McAdams pokaže u najboljem izdanju na crvenom tepihu. Ipak, uspjela ju je zasjeniti Blake Lively

Film Guya Ritchieja u kojem glavne uloge imaju Robert Downey Jr, Jude Law i Rachel McAdams imao je svjetsku premijeru u Londonu gdje su se na crvenom tepihu pojavile zvijezde u svojim najboljim izdanjima.

U dugoj večernjoj haljini blistala je glavna glumica Rachel McAdams, no samo nekoliko dana kasnije na premijeri u New Yorku svu pažnju joj je uspjela ukrasti mlada Blake Lively, zvijezda serije 'Gossip Girl'.

Guy Ritchie je na premijeru stigao s devetogodišnjim sinom Roccom.

Blake nema ulogu u 'Sherlocku Holmesu', no imala je toliko izazovnu haljinu da je uspjela svu pažnju usmjeriti na sebe. Kratka crna kreacija koja je otkrila njezine duge noge bacila je sjenu na elegantni crni kombinezon koji je McAdams odjenula na premijeri u New Yorku.

Dašak glamura na njujorški crveni tepih donijele su i glumice Eva Mendes i Ashley Greene.

Britanska glumica Kelly Reilly nije stigla u New York, no zato se u Londonu pokazala u najboljem svijetlu. Za crveni tepih je odabrala dugu haljinu boje breskve, a glumica Heather Graham je zablistala u kratkoj bijeloj haljini.

Guy Ritchie je zahvaljujući 'Sherlocku Holmesu' ponovno postao uspješan redatelj, a ne samo Madonnin bivši suprug. 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju