Spektakl u srcu Rijeke privukao je mnoge modne sladokusce. Noseći najnovije kolekcije domaćih brandova legendarnim stepenicama spustili su se najpoznatiji hrvatski modeli.

U ulozi gosta manekena, pistom su paradirale i mnoge osobe iz javnog života, a među njim ai bivša kraljica svijeta Danijela Mihalić Gračan, Eleonora Šurijan, Massimo Savić, Vesna Škare Ožbolt, Jelena Urukalo i Alen Macinić

Da je Rijeka gladna ovakvih događanja, pokazala je i želja svih prisutnih da se zabava nastavi još dugo u noć.

Druženje nakon revije nije propustila Danijela Mihalić Gračan. Bivša kraljica svijeta danas vodi miran obiteljski život.

'Noćni život se preselio u rijeku, prije je noćni život bio vezan uz Opatiju', rekla je Danijela Gračan.

Ljeto je bilo burno i za poznatu manekenku Jelenu Urukalo, za kojom je organizirana prava policijska potjera. Iako je po službenom izvješću vozila alkoholizirana i bježala od policije, zbog čega je ostala bez vozačke, posebnih ljetnih dogodovština, ipak kaže nije bilo.

'Novinari uvijek vole malo nadodati ali meni je ljeto prošlo super. Spojila sam ugodno s korisnim i odmorila sam se.', rekla je Jelena.

Za velikog zavodnika Dinu Bubičića ljeto nije bilo ispunjeno avanturama, umjesto žena je kaže, pecao ribu.

Nevjerojatna prilika nikla je u New Yorku za mladog glumca Filipa Klevu. On je naime, kako tvrdi, prošao audiciju za ulogu u nastavku filma 'Seks i Grad' u kojem će glumiti muškarca koji zavodi Samanthu.

Rijeka je sinoć bila ispunjena zabavom te zgodnim modelima koji su na jednu noć osvojili grad.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju