Spektakl u srcu Rijeke privukao je mnoge modne sladokusce. Noseći najnovije kolekcije domaćih brandova legendarnim stepenicama spustili su se najpoznatiji hrvatski modeli.

U ulozi gosta manekena, pistom su paradirale i mnoge osobe iz javnog života, a među njim ai bivša kraljica svijeta Danijela Mihalić Gračan, Eleonora Šurijan, Massimo Savić, Vesna Škare Ožbolt, Jelena Urukalo i Alen Macinić

Da je Rijeka gladna ovakvih događanja, pokazala je i želja svih prisutnih da se zabava nastavi još dugo u noć.

Druženje nakon revije nije propustila Danijela Mihalić Gračan. Bivša kraljica svijeta danas vodi miran obiteljski život.

'Noćni život se preselio u rijeku, prije je noćni život bio vezan uz Opatiju', rekla je Danijela Gračan.

Ljeto je bilo burno i za poznatu manekenku Jelenu Urukalo, za kojom je organizirana prava policijska potjera. Iako je po službenom izvješću vozila alkoholizirana i bježala od policije, zbog čega je ostala bez vozačke, posebnih ljetnih dogodovština, ipak kaže nije bilo.

'Novinari uvijek vole malo nadodati ali meni je ljeto prošlo super. Spojila sam ugodno s korisnim i odmorila sam se.', rekla je Jelena.

Za velikog zavodnika Dinu Bubičića ljeto nije bilo ispunjeno avanturama, umjesto žena je kaže, pecao ribu.

Nevjerojatna prilika nikla je u New Yorku za mladog glumca Filipa Klevu. On je naime, kako tvrdi, prošao audiciju za ulogu u nastavku filma 'Seks i Grad' u kojem će glumiti muškarca koji zavodi Samanthu.

Rijeka je sinoć bila ispunjena zabavom te zgodnim modelima koji su na jednu noć osvojili grad.