'Strašno volim raditi rukama' kazala je Mirna Berend dok je pokazivala nakit koji sama već godinama izrađuje. Omiljene boje ljubičasta i tirkizna, te privjesci križa i srca njezina su inspiracija, a ništa je ne veseli više nego kad na nekom prepozna svojih ruku djelo

- Strašno volim raditi rukama, kaže naša TV zvijezda Mirna Berend koja je svoju ljubav i hobby, izradu nakita uspjela pretvoriti u ozbiljan posao.

Volim krupan nakit, velika prstenja, velike satove... prepoznatljivost. Prekrasno je kada na nekoj ženi ugledam nešto što sam sama izradila

- Moj posao, koji sam počela raditi prije pet godina i od njega živjeti, nastao je je iz jedne teške situacije, Moje je tata bio teško bolestan, bio je na umoru… Za njega sam bila jako vezana, otkriva Mirna koja je ogrlice koje je imala kod kuće počeča rastavljati i ponovno sastavljati.

- Moje prijateljice su znale dolaziti i govoriti mi kako su prekrasne. Daj, mi ćemo to nositi i pokazivati… tako da je iz jedne beskrajne tuge nastao ozbiljan posao.

Jedini privjesci koje koristi su srce i križ, a bijelu ogrlicu s krupnim srcem danas ima oko tisuću žena.

Svoje prijatelje koji su mahom poznati ne koristi za promociju.

- Štoviše, pet godina nijedan medij i tiskovina nije objavila da ja radim nakit, kaže Mirna i dodaje kako je nije bilo stid raditi cijele noći i potom po trgovinama nuditi svoj nakit.

- Prekrasno se osjećam kada na nekoj ženi vidim svoj nakit, zaključuje Mirna koja bez obzira što joj budućnost bude nosila nikada neće ostaviti svoje perle i poludrago kamenje.

Više na stranici inMagazina

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju