Sharon Stone se u svega nekoliko sati tranformirala od umorne i izborane pedesetodgodišnjakinje do glamurozne potvrde statusa najseksepilnije mame Hollywooda

Svega nekoliko sati prije premijere filma 'Crazy Heart' na kojem je Sharon Stone zasjala s besprijekornim licem, glumica je iz kozmetičkog salona bez trunčice šminke i bez frizure.

Tako je pokazala kako holivudske zvijezde u zaista nekoliko sati uz pomoć male vojske vizažista, stilista i frizera dobivaju sjaj na kojima svi zavide. Bore, suha i obješena kože prate sve one koje se nisu odlučile na odlazak pod kirurški nož.

Bore, suha i obješena kože prate sve one koje se nisu odlučile na odlazak pod kirurški nož

Nedavno se glumačka zvijezda osvrnula na optužbe za retuširanje za naslovnicu časopisa Marie Claire. Oštro se osvrnula na mnogobrojne kritikama ističući kako je nije briga za tuđa mišljenja.

Sharon Stone se pomladila preko noći

'Volite me ili mrzite, meni je svejedno. A ako me mrzite, oprostite na izrazu, ali odje…' oštro je odgovorila 51 godinu stara glumica.

Kratke haljine i duge noge Sharon Stone

Sharon Stone majka je troje usvojene djece, a upravo se njezino ime našlo na prvom mjestu najseksepilnijih majki Hollywooda.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju