Dobra mišićna struktura,sjajna i glatka koža, idealne proporcije natkoljenice i potkoljenice formula je za savršene ženske noge. Zvijezde s titulama najboljih to i zaslužuju jer vjerujemo kako noge još ne stavljaju pod nož. Otkrijte tko su!

Savršene noge posjeduju brojne zvijezde ali rijetko tko može konkurirati savršenim nogama vječne bake,Tine Turner.

Možda bi najbolje bilo poput engleskog psihologa Arica Sigmana formulu za savršenstvo pronaći u muškom oku, jer ono navodno ne laže.

"Za muškarce su savršene noge prije svega dobro formirane, snažne i glatke", objašnjava britanski znanstvenik. 'Za 70 posto ispitanih važno je da koža bude glatka i sjajna. Kraće i oblije noge također im se sviđaju."

Ženama se više sviđaju duže, tanje noge kakve imaju Victoria Beckham i Gisele Bündchen.

"Muškarcima tanko ne znači i lijepo", objašnjava Sigman koji je već nekoliko puta proveo ispitivanja koje su vlasnice najboljih nogu.

Visoko kotirane na ljestvici su Tina Turner, Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Gisele Budchen, Victoria Beckham, Elizabeth Hurley...

Ne moramo posebno objašnjavati čime su to zaslužile dovoljno je da bacite pogled na savršenstvo za koje je vjerujemo zaslužno koliko vježbanje toliko i genetika.
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju