Za susret s indijskim premijerom Michelle Obama je odabrala do sada najbolju odjevnu kombinaciju. To je jednoglasni sud modnih kritičara, a koliko su u pravu procijenite sami

Glamurozna Michelle Obama zasjala je u elegantnoj haljini bez naramenica indijsko-američkog porijekla Naeema Khana. Za svečanu priliku susreta bračnog para Obama s indijskim premijerom Manmohanom Singhijim i njegovom suprugom, Michelle se odlučila za do poda dugačku nježnožutu haljinu obogaćenu srebrno izvezenim motivom.

Odabir manje poznatih dizajnera već je postao svojevrsni zaštitni znak Barackine suprugeUz upečatljivu, ali sofisticiranu haljinu upotpunjenu prozračnim šalom prva američka dama stavila je minimalno šminke i odabrala vrlo decentnu frizuru.

Premda su neke modne izbore Michelle Obame ocjenjivali kao previše ležerne i obične, ova kombinacija već je sada proglašena jednim od njezinih najboljih izbora kojim se približila svojim elegantnim i glamuroznim prethodnicama.

Michelle Obama: 'Izaberite duhovitog, a ne bogatog'

Odabir manje poznatih dizajnera već je postao svojevrsni zaštitni znak Barackine supruge. Osim što su pravilu bira američke dizajnere, njihova multinacionalnost obilježena kubanskim, ili u Khaninom slučaju, indijskim porijeklom zasigurno je i promišljena politička izjava podrške raznolikosti i multikulturalnosti.

No, prvoj dami prilikom odabira dizajnera prije svega je bitan modni dignitet kojeg je Khan stekao kreirajući kostime za filma 'Dreamgirls' te za glazbene dive Beyonce, Carrie Underwood, Jennifer Lopez.

Prve dame koje se razumiju u modu

Ne sumnjamo da će nakon ovog susreta političkih zvijezda, potpis Naeema Khana biti na haljinama mnogih glazbeno-filmskih zvijezda i zvjezdica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju