Jennifer Aniston koja je nedavno nogirala dečka Johna Mayera nije stala na tome. Još jedan muškarac koji je prisutamn u njezinom životu već 15 godina počeo joj je ići na živce pa je nogirala i njega

Glumica je izgleda odlučila kako su četrdesetea prave godine da počisti svoj život i riješi se svih suvišnih muškaraca. I dok ju je John Mayer rijetko činio sretnom, frizer Chrisom McMillan je bio zaslužan za savršenu frizuru koju kopiraju žene širom svijeta.

Glumica se raduje jer je, kako kaže, spremna malo eksperimentirati sa svojom kosom.

Ipak, Aniston ga je otpustila i zamijenila novim. Razlog je navodno obostrano zasićenje. Njihovo prijateljstvo traje od početka devedesetih. Upoznali su se na snimanju serije Prijatelji, a baš Chris je osmislio njezinu poznatu Rachel frizuru koja je odmah postala hit.

Frizura od 200 tisuća kuna Jennifer Aniston!

Jennifer Aniston je najseksepilnija žena svijeta!

Glumica je nedavno Chrisu platila vrtoglavih 350 tisuća kuna kako bi brinuo o njezinoj kosi sedam dana, koliko je trajalo putovanje po Europi.

Kako bi frizura Jennifer Aniston uvijek bila savršena frizer Chris je uvijek morao biti na rspolaganju, no on želi širiti svoju mrežu klijenta pa će uvježbati novog frizera za bivšu gospođu Pitt..

Glumica se raduje jer je, kako kaže, spremna malo eksperimentirati sa svojom kosom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju