Crna pantera Naomi Campbell je odlučila kako je dovoljno dugo vladala modnim pistama te je svoje visoke potpetice spremila u kutiju i otišla u mirovinu. Nakon 25 godina rada, kaže, spremna je za majčinstvo

Svoj je trag ostavila na gotovo svakom velikom modnom događanju, a svi dizajneri su je htjeli imati za sebe. Ona je jedan od supermodela koja je poznata po svom temperamentnu i sklonosti svađama te izrazito lijepom tijelu i posebnom licu koje joj je otvorilo sva vrata u svijetu mode.

Nakon 25 godina suverene vladavine svijetom modele Naomi Campbell je rekla dosta i povukla se u mirovinu.

Tridesetosmogodišnja ljepotica rekla je kako više nije vrijeme da se pojavljuje na svakoj reviji: 'Ta su vremena prošla, no i dalje ću biti prisutna u svijetu mode i to sigurno sljedećih 25 godina!'

Naomi se skrasila uz milijunaša i poželjela zasnovati obitelji te odlučila kako je vrijeme za mirovinu.

No, život prepun glamura, izlazaka i skupe odjeće odlučila je zamijeniti obiteljskim. Naomi Campbell je pronašla ljubav svog života u ruskom milijunašu Vladislavu Doroninu, osnovala zajednički dom u Brazilu i sada je spremna postati majka.

'Žena sam i normalno je da jednog dana želkim postati majka', pojasnila je Naomi svoju odluku o odlasku u mirovinu.

Naomi je priznala i kako joj strašno nedostaje Engleska. Nakon što se s partnerom preselila u Brazil nikako ne može prežaliti šoping u Marks&Spenceru.

'Nedostaju mi čokolade koje sam tamo kupovala, Engleska ima najbolje čokolade' zavapila je Naomi.

Supermodel na plaži: Naomi Campbell

Supermodeli se vraćaju: Linda, Naomi, Claudia i Christy

Crnu panteru ćemo i dalje gledati na modnim pistama, no samo na dobrotvornim revijama koje će nositi za pojedine organizacije.

Naomi je karijeru započela sa sedam godina kada se pojavila u spotu Boba Marleya 'Is This Love?', a s15 je odlučila da će biti model.

Smatra kako je za njezinu ljepotu i posebne crte lica najviše zaslužno jamajčansko-kinesko porijeklo. Poznata je po temperamentu, čestim posjetama policijskim postajama i napadima na prolaznike i suradnike. Dugih 14 godina bila je u svađi s kolegicom, modelom Tyrom Banks.

Za sebe je uvijek imala samo dobre riječi pa je tako jednom prilikom izjavila 'Nikada ne držim dijetu. Pušim. Pijem tu i tamo. Nikad ne vježbam. Radim jako naporno i vrijedna sam svakog zarađenog centa.'

Brojni agmažni od strane najvećih modnih imena, jedan album, dvije knjige, osam parfema, više od 500 naslovnica najprestižnijih magazina, pojavljivanje u filmovima i serijama te glazbenim spotovima donijeli su joj veliko bogatstvo.

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju