Plavokosa Claudia Schiffer jedna je od rijetkih manekenki koje jednako vole fotografi, dizajneri, muškarci, ali i žene. Njezino lice oduvijek je poželjna naslovnica, a u posljednje vrijeme i njezina frizura postala je želja mnogim ženama

Uvijek nježna i decentna, ali sa sigurnom dozom seksipila Claudia Schiffer još uvijek se smatra jednom od najljepših žena na svijetu. Kada se tim njezinim kvalitetama pridoda i imidž još jedne seks ikone Brigitte Bardot na koju Claudia izgledom podsjeća, jasno je zašto joj kamere ne mogu odoljeti.

Manekenke veteranke pomle žgoljavice

Vođena motom manje je više, Claudia izabire fine i jednostavne modele

Na nedavnom UNICEF-ovom događanju u Londonu plavokosa Claudia ponovno je bila u centru pažnje. Crnu jednostavnu haljinicu ukrašenu tek nježnim čipkastim ovratnikom, upotpunila je dugom zlatnom kosom i šiškama koje su postale zaštitni znak prelijepe manekenke.

Premda svjesna svog besprijekornog izgleda, model njemačkom porijekla, za razliku od mnogih kolegica nikada ga nije pretjerano naglašavala.

Vođena motom manje je više, izabire fine i jednostavne modele uz koju njezina njegovana kosa još više dolazi do izražaja.

Claudia Schiffer: Botoks je otrov kojeg se bojim

Duge šiške i ravno ošišana kosa idealni su za duguljasto lice, a želite li postići upravo ovakvu frizuru dovoljno vam je desetak minuta.

Prvi korak: na dlan nanesite pjenu koju ćete rasporediti po mokroj kosi. Fenom sušite pramen po pramen kose koji izvlačite širokom okruglom četkom.

Drugi korak: Nanesite velike viklere na pramenove kose prije nego se kosa ohladi i ostavite ih desetak minuta prije nego li skinete viklere.

Treći korak: Napravite stazu na sredini glave. Prstima oblikujte frizuru i nasprejajte lakom za kosu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju