Miss Universe Hrvatske Sarah Ćosić je na svjetskom izboru održanom na Bahamima između 83 djevojke izabrana u 15 najljepših. Između velikog broja ponuda najdraža joj je ona talijanske televizijske kuće koja joj nudi da zamijeni Ninu Morić

Studentica ekonomije i aktualna Miss Universe Hrvatske Sarah Ćosić nakon što se vratila s Bahama pregovara s jednom talijanskom televizijskom kućom koja joj nudi da u voditeljskom poslu zamijeni poznatu Ninu Morić.

Lijepa manekenka na pravi nas je način predstavila na nedavno održanom izboru za Miss Universe svijata probivši se u polufinale, dakle među prvih 15 od 83 djevojke, ali je završila na 11. mjestu.

'Upoznala sam 83 djevojke iz cijelog svijeta, tako da imam gdje odlaziti na putovanja narednih nekoliko godina', našalila se Sarah.

Iako su Bahami poznati po svojim prirodnim ljepotama, manekenka je svoju domoljublje pokazala kad je rekla kako joj niti jedna obala nije lijepa kao Hrvatska.

Otkrila je kako je istina da su natjecateljice na izboru ljepote ljubomorne jedna na drugu  te kako joj izlaženje u kupaćem kostimu ne predstavlja nikakav problem jer se osjeća kao da je rođena na pisti.

Još u djetinjstvu Sarah je maštala kako će postati model, pa se i za ovo natjecanje sama prijavila.

'To je za mene idealan posao, zato što uživam na snimanjima i u manekenstvu. Kod nas nema pravog manekenstva, ali da dobijem neku inozemnu ponudu, odmah bih prihvatila.', samouvjereno je dodala.

Iako studira ekonomiju, Sarah se zanima i za medije, posebno nakon što je dobila ponudu jedne talijanske televizijske kuće koja ju želi angažirati kao voditeljicu. Pregovori su još u tijeku, a kako je rekla premijer Berlusconi ipak nije umiješan u njih, to je bilo samo medijsko nagađanje.

Sarah Ćosić: Tek jutros mi je postalo jasno što se dogodilo!

Pogledajte snimku izbora za Miss Universe

Nije se susrela s nemoralnim ponudama, ali svakodnevno sluša laskava dobacivanja. Osvrnula se i na zagrebačke dečke koji vole Splićanke jer misle da su simpatične.

Za kraj je sa smiješkom rekla kako se nada da će što god radila biti uspješna i ispunjena.

 Više u inMagazinu.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju