Ljepotica Carrie Prejean, koja je izazvala burne reakcije na izboru za Miss SAD-a kada je rekla kako bi brakove trebalo sklapati samo između muškaraca i žena dobila je otkaz s mjesta Miss Kalifornije zbog kršenja ugovora. Naslijedila ju je mudrija Tami Farrell

Zanosna plavuša koja je krunu Miss Kalifornije zamalo izgubila već prošlog mjeseca nakon otkrića da se kao sedamnaestogodišnjakinja slikala u toplesu ostala je bez laskave titule jer nije uspjela ispuniti dužnosti misice.

Vlasnik licence Donald Trump podupro je odluku o njenom otpuštanju. 'Carrie je prekrasna mlada žene i želim joj sve najbolje u potrazi za ispunjenjem njezinih drugih interesa', rekao je Donald Trump.

Krunu i dužnosti će i službeno preuzeti prva pratilja Tami Farrell koja je postala nova Miss Kalifornije. Izgleda kako je ona uspjela izvući pouku iz svega što se dogodilo Carrie Prejeanin te je na pitanje o istospolnim brakovima koje joj je postavio Larry King u svom showu odgovorila diplomatski.

'Mislim da je to odluka koju bi svaka država trebala donijeti sama za sebe i mislim da je smiješno što svijet očekuje da ljepotice donose takve odluke', rekla je 24-godišnja Tami.

Carrie Prejeanin je na izboru odgovarala na pitanje trebaju li sve države u SAD-u legalizirati homoseksualne brakove, koje joj je postavila Perez Hilton.

Sada već bivša Miss Kalifornije oštro je branila svoj stav te dodala kako je on sličan stavu koji je po tome pitanju zauzeo predsjednik Barack Obama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju