Voditeljica i kolumnistica Zadovoljne Nikolina Pišek spojila je dvije, ženi omiljene stvari, traperice i muškarca. Slikala se polugola, u čvvrstom zagrljaju odjevena samo u seksi traper, a reklama koju je smila za Amadeus neodoljivo podsjeća na Calvina Kleina

Slogan koji najavljuje kolekciju za jesen/zimu Amadeus jeansa glasi 'Jednostavno savršena'. Zaštitno lice je voditeljica i kolumnistica Zadovoljne Nikolina Pišek, koja je odjevena samo u traperice pozirala u zagrljaju modela Vladimira Stevanović.

'U trapericama se osjećam seksi i zavodljivo, a istovremeno nježno i privlačno', rekla je Nikolina te dodala kako fotografije na kojima je polugola nipošto nisu vulgarne, već vrlo ukusne.

Pročitajte Nikolinine savjete!

Osuditi mogu samo nesretni i frustirani ljudi!

Što s muškarcem koji provodi vrijeme u tuđem krevetu?

Kako nadmudriti seksualnu predatoricu i ostati nevina?

Za odličan Nikolinin izgled pobrinuli su se Viktor Drago i Tomo Vrban, a fotografije su dokaz kako je odabir modela više nego odličan. Ovo je prvi puta da se Amadeus odlučio angažirati slavnu osobu, a s obzirom da Nikolina utjelovljuje sve što predstavlja i njihova kolekcija, nisu dugo razmišljali.

Muški model Vladimir Stevanović, po struci veterinar, na snimanje je stigao nakon nekoliko dana dežurstva te je pokazivao znakove umora. Nikolina je fotosession odradila bez problema, jer, kako je i sama rekla, to nije prvi takav posao koji je prihvatila.

Odličan izgled voditeljica održava redovitim vježbanjem, a samo jedan preskočeni trening čini ju jako nervoznom. Bez obzira na savrđšen izgled, Nikolina je ipak sigurna u jedno - mozak je najseksepilniji dio njezinog tijela.

Fotografije seksepilne Nikoline u čvrstom zagrljaju već se nalazi na džambo plakatima u Zagrebu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju