Dvadesetogodišnja Sarah Ćosić osvojila je titulu Miss Universe Hrvatske. Uzbuđenoj Splićanki kruna je nekoliko puta skoro skliznula s glave, no u pomoć je priskočila prošlogodišnja Miss Universe Snježana Lončarević.

Dvadesetogodišnja studentica Saraha Ćosić je na 13. izboru za Miss Universe Hrvatske za sobom ostavila prvu pratilju Triljanku Katarinu Banić i drugu pratilju Tamaru Nefranović iz Privlake.

Potajno sam se nadala pobjedi kao i sve djevojke, no nisam ni pomišljala na to da ću možda stvarno pobijediti. Zato mi je i trebalo toliko vremena da shvatim što se zapravo događa, rekla je Sarah.

Studentica zagrebačkog Ekonomskog fakulteta Sarah Ćosić spretno je odgovorrila na pitanje HTV-ove urednice Lejdi Oreb, da ima mogućnost čiju bi uslugu izabrala na godinu dana - kuhara, vozača ili masera. Odgovorila je kako bi to bio maser jer je sve ostalo u stanju raditi sama.

Uzbuđena Sarah je krunu, koja joj je nekoliko puta pala s glave, preuzela od prošlogodišnje pobjednice Snježane Lončarević.

'Tek jutros su mi se stvari posložile i postalo mi je jasno što se jučer dogodilo. Presretna sam, no mislim da je od mene sretnija moja mama. Kada smo se čule telefonom nije mogla prestati plakati', rekla je Sarah u razgovoru za Zadovoljnu.

Veselili su se i ostali članovi njezine obitelji, a najviše tri sestre za koje Sarah kaže kako su sve lijepe i obrazovane i svaka bi bez problema mogla zauzeti njezino mjesto.

Njihovu sreću dijelila je i jedna posebna osoba čije ime Sarah nije htjela otkriti.

Sarah se uz studij Ekonomije u Zagrebu bavi manekenstvom, a na izbor za Miss Universe se prijavila kako bi joj se otvorile neke nove poslovne ponude.

'Potajno sam se nadala pobjedi kao i sve djevojke, no nisam ni pomišljala na to da ću možda stvarno pobijediti. Zato mi je i trebalo toliko vremena da shvatim što se zapravo događa', otkrila nam je Sarah pred kojom su pripreme za svjetski izbor u kolovozu.

Novoizabrana Miss Universe Sarah Ćosić i druga pratilja Tamara Nefranović bile su među rijetkim natjecateljicama svijetle kose.

'Još nije poznato gdje će se izbor održati, no pripreme počinju odmah, očekuju me snimanja i puno posla kojem se veselim', rekla nam je Sarah i odjurila za obavezama.

U Kristalnoj dvorani opatijskog hotela Kvarner natjecalo se dvadeset djevojaka. Novoizabrana Miss Universe Sarah Ćosić i njezina druga pratilja Tamara Nefranović bile su rijetke natjecateljice svijetle kose.

Ljepotice koje su prošetale opatijskom dvoranom mahom su crnke i brinete iz svih krajeva zemlje, a već tradicionalno najviše kandidatkinja je bilo iz Dalmacije.

Uz tri najljepše djevojke po izboru članova žirija i TV gledatelja, lentu su ponijele Miss fotogeničnosti Jelena Božić iz Slavonskog Broda, Miss simpatičnosti Ivana Kršić također iz Slavonskog Broda i Miss stila Lina Miletić iz Pule.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju