Odjevna marka Kešidov izrađuje neformalnu odjeću i modne dodatke u malim, često unikatnim serijama. Svi proizvodi predstavljeni su u web dućanu u nekoliko preglednih kategorija

Modnim začinom iz ove radionice možete razveseliti sebe ili iznenaditi nekog drugog, u vidu neočekivanog poklona. Svi proizvodi predstavljeni su u web dućanu u nekoliko preglednih kategorija.

Sve torbice i krpice posjeduju vlastita imena: suknja Slobodni Radikal ili torbica Pohvala Drskosti stvorene su da ispričaju priču koju ćete sami dovršiti, dajući prostora vlastitoj teatralnosti.

Koketiranje Kešidova s punkom i djetinjastim dalekim horizontima dat će novu snagu svim buntovnicama - posjednicama njihovih proizvoda da se ne utope u sivilo ulične uniformiranosti, već da zabljesnu kao fatalne zavodnice, samo svoje i uvijek posebne.

I koliko god se činilo da je osebujan dizajn primarna osobina ovih stvarčica, ono do čega u Kešidovu najviše drže jest upotrebljivost.

Krojevi su jednostavni, univerzalni i udobni. Funkcionalni dijelovi predmeta, poput kopčanja i poruba, izvedeni su na originalni način, ali bez gubitka praktičnosti.

Sva odjeća i dodaci namijenjeni su višegodišnjoj upotrebi i nisu podložni trendu. Izrađeni su s velikom pažnjom od biranih, većinom prirodnih tkanina.

Prilikom njihove proizvodnje brinulo se o okolišu i korištene su reciklirane tkanine. Proizvodnja se odvija u inspirativnom okružju po mjeri čovjeka, bez žurbe i u uvjetima etički korektnog radnog i poslovnog procesa.

Kešidov na svojim stranicama podsjeća kupce da su zaštićeni svim važećim hrvatskim propisima, poglavito zakonom o zaštiti potrošača, te da je neizostavan dio slobode kupca da robu odabire, a ako mu se ne svidi da je vrati.

Osim u web dućanu, Kešidov proizvode možete pronaći i u partnerskim dućanima u Rijeci (Mari Cro Design, Šime Ljubića 12), Zagrebu (Kuća hrvatskog dizajna Tea, Tkalčićeva 73), Vinkovcima (Bib, Duga 24), Splitu (Think Pink, Kružićeva 6 i Pink, Zadarska 4), Šibeniku (Deni Design, Zagrebačka 9),Varaždinu (Studio za dizajn AK, Pavlinska 5), Dubrovniku (Modni Kantun, Zlatarska 2) i Korčuli ( Gatto Roxo, Don Ive Matiace 3).

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju