Fantastična četvorka - Victoria Beckham, Jennifer Lopez, Liz Hurley i Kate Moss svojim su stylingom pomele konkurenciju i ovoga tjedna potpuno ukrale show. Četiri žene osim osjećaja za modu veže još najmanje dvije stvari - majčinstvo i karijera.


Victoria Beckham ponovno je očitala modnu lekciju kada se u Manchesteru, na nešto formalnijoj večeri, pojavila u crnom, vrećastom kombinezonu. Posh je stigla u Manchester kako bi promovirala svoj novi parfem i odlučila se za modni faktor iznenađenja. I pogodila.

Jennifer Lopez ukrala je show političkoj eliti kada se u crvenoj haljini pojavila na Demokratskoj konvenciji u Denveru. Zakopčana do grla Jen je postigla otmjeni, ali seksi look. Upravo demokratski, rekli bismo.

Liz Hurley pokazala je da se i u četrdesetima može imati lijepo tijelo. Na promociji dokumentarnog filma 'Posljednji car' u Veneciji, Hurley je odjenula haljinu boje pudera. Iako nije fitness freak kao njezina kolegica Madonna, čini se da poduzetna Hurley ima sve pod kontrolom.


Kate Moss pokazala je sve! Snimljena u turskoj parnoj kupelji, Kate se fotografirala bez zadrške sakrivši samo najintimniji dio svog tijela. I dakako, ponovno uzburkala pažnju javnosti u popratnom interviewu u kojem je progovorila o najskrivenijim tajnama.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju