'Neuropeptide Synergy' je parfem bez mirisa i boje, no ima druge blagodati. Riječ je o posljednjem novitetu čudotvorca za kožu dr Nicholasa Perriconea, koji djeluje na opće stanje organizma, umanjuje posljedice stresa i usporava starenje

Najznačajniji parfem u ovoj sezoni vrlo je specifičan. On naime nema uopće nikakav miris! Osim toga, nalaze se u uskoj, maloj bočici i nema nikakvu boju. 

No, to je posljednja ponuda iz laboratorija mladosti  dr Nicholasa Perriconea i stoji 215 funti za 25 ml, ili ako hoćete jedna kap stoji pet funti. 

Praktički rečeno, anti-age parfem uopće nije parfem i ne trebate ga utrljavati na vaše zapešće. 
Umjesto toga, kap parfema nanesete iznad gornje usnice i pričekate dok se vaše sjećanje ne izoštri. Osjetit ćete kako vas napušta stres i tjeskoba, a samopouzdanje raste.  

'Neuropeptide Synergy' kako se zove taj čarobni napitak, klasificiran je kao anti-age aromatska terapija, a to čini tako što 'dostavlja' feromone do mozga i tako djeluje pozitivno na emotivno stanje. 

Stres djeluje pogubno na imunološki sustav i stoga ste podložniji raznim bolestima, pa taj napitak djeluje tako što jača vaša opće stanje, reducira posljedice stresa, a time djeluje i anti-age. 

Perriconijev 'čarobni napitak' navodno djeluje, a premda je poprilično skup, koriste ga mnogi. 

Osim toga, tvrde kako se nakon nanošenja doista osjećaju bolje. 'Pametan' parfem? Pa, očito je došlo vrijeme i za to.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju