Druga večer Cro A Portera uspjela je popraviti loš dojam s otvaranja, koje nije privuklo niti mnogo naših celebrityja niti pravih poznavatelja mode…

Večer je otvorila veteranka hrvatske mode Danijela Car, koja je sa svojim brandom Linea Exclusive privukla veliki broj ljubitelja mode na Zagrebački velesajam te je opet uspjela iznenaditi vrlo lijepim kreacijama.

Usprkos pohvalama koje su pljuštale nakon revije Linee Exclusive, prave zvijezde večeri bili su modni dvojac Ivan Alduk i Damjan Jacić, koji su sa svojim originalnim kreacijama, poput one s partizanskom kapicom, oduševili su sve prisutne, te su nadmašili poznate i priznate dizajnere poput Borisa Pavlina, Matije Vuice i modnog dvojca sestara Boudoir.

Već tradicionalno, publika je bila puna hrvatskih celebrityja, a Severina je kao i obično pljenila najviše pažnje. Seve je revije promatrala u društvu bivše manekenke i Miss Hrvatske, Anice Kovač, supruge nogometaša Roberta Kovača.

Drugu večer Cro A Portera zatvorile revije Marina Designa, koji se i ovoga puta pokazao 'majstorom' za hlače te Hippy gardena koji je ostao tradicionalno vjeran ležernoj ženstvenosti.

Osim Severine, revije su iz prvog reda promatrali i Bojana Gregorić Vejzović s ocem Borisom, Danijela Trbović, Tihana Harapin Zalepugin, Lamija Alečković, Iva Majoli, Lana Biondić, Vlatka Pokos, Danijela Pintarić, Mia Begović s kćerkom i Neven Ciganović, između ostalih.

Plagijat na Cro A Porteru?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju