U svom ormaru svaka bi žena trebali imati pet torbi za različite prilike. Dok će jedna stočki izdržati sve svakodnevne izazove koje joj postavite, druga će svojom elegancijom skretati pažnju na vaš stajling, i naravno na vas samu. Provjerite imate li i ostale tri modela ovog najfunkcionalnijeg modnog dodatka

Torba za svaki dan
To je torba koju grabite svako jutro prije nego što izlazite iz kuće. U njoj stane ama baš sve. Od novčanika, kozmetičke torbice, sunčanih naočala, spisa za posao te eventualnih rezervnih cipela.

Boja i model? Manje bitna stvar, premda su poželjne neutralne nijanse kako biste ih mogli kombinirati uz što više odjeće. Prvo pitanje koje trebate postaviti prije nego što kupite torbu za svaki dan je: Hoću li tu torbu željeti nositi više od jedne sezone i zadovoljava li ona moje potrebe? Ukoliko je odgovor potvrdan - kupite je!

Predimenzionirana torba
Velika torba je u trendu, no neke je žene nose već godinama. Iako je poprilično velika i u njoj je ponekad teško pronaći ključeve ili mobitel, ona doista može poslužiti svrsi. Premda vam najčešće stavrno niej potrebna predimenzionirana torba, ako je zanimljivog ili upečatljivog dizajna uljepšat će i najužurbaniji dan.

Mora biti udobna za nošenje, izrađena od dobrih materijala, mekana i dovoljno trendi kako biste je mogli nositi na sve.

'Clutch'
Dobre stvari dolaze u malim pakiranjima. 'Clutch' torba je bezvremenska, ona je evergreen u svijetu mode i uvijek će vam poslužiti u prilikama u kojima želite biti elegantni. 

Ona se čuva, poklonit ćete je unuci, ona će pričati priče i ujedno dobro poslužiti svrsi jer pristaje i uz traperice i malu crnu haljinu.

Torba kojom iznosite stav
Ovom torbom želite privući pažnju. Može biti funky vesela, jarkih boja, akromatska ili ekscentričnog modela.

No, to nije torba s kojom ćete se utopiti u masi i koju nosite kad vas boli glava.

>> 5 stvari koje morate znati pri kupovini torbe

>> S logom Louis Vuittona i vreće za smeće postaju torbe

To je modni dodatak koji nosite kad želite da ljudi doznaju nešto više o vama.

Elegantna torba
Idete na vjenčanje ili na večeru za koju se želite lijepo urediti, elegantna torba će nenametljivo, ali efektno cjelokupnom imidžu osigurati dozu profinjenosti.

S njom ste premni za zavođenje, ali i za ulogu otmjene kume.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju