Najveće i najočekivanije modno događanje 13. po redu Cro A Porter započeo je revijama Amarie, Tea Perića za MAK, Ani Ani, Arielo, uvijek drugačije Ivane Popović, Ivone Martinko i Xenia Designa. Ipak, kolekcije hrvatskih dizajnera predstavljene su u pozadini priče o plagijatu

Čast da otvori 13. po redu Cro A Porter pripao je Amarie, no za nju ovaj put taj broj nije bio sretan. Neposredno prije početka revije na adrese mnogih redakcija stigao je mail u kojem se tvrdi kako je njezina kolekcija čisti plagijat kolekcije Elieja Saaba za 2009.

Dizajnerica je ipak uspješno otvorila Cro A Porter i pokazala interesantne modele u nježnim, pastelnim bojama. Asimetrične haljine, kombinezoni i hlače su kao stvoreni za toplo vrijeme i bez obzira na priču o plagijatu naći će svoje poklonike.

Na prvoj večeri svoje je modele predstavio i Teo Perić koji je ove godine posegnuo za romantikom i volanima te dizajnerica Ani Ani koja se također odlučila za lepršave modele.

Od poznatih lica revije su došli pogledati Iva Majoli, Neven Ciganović, Jelena Veljača s prijateljicom Natašom Janjić i trudna i odlično raspoložena glumica Darija Lorenci.

Najinteresantnija je, kao i uvijek bila revija Ivane Popović koja je kao gklazbenu podlogu odabrala hitove grupe Let 3 i Lollobridgide te odlično zabavila ili šokirala publiku.

Ivona Martinko predstavila je odličnu kolekciju pa mnogima nije bilo žao što su čekali do samog kraja, a prvu večer 13. Cro A Porte zatvorila je Xenia Design s drugačijim, tamnijim i dramatičnijim modelima koji su itekako nosivi!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju