Tjedan mode i humanosti, Wella Fashion Week, počinje sutra 26. studenog u Balonu Boćarskog doma. Gdje će uz već afirmirana imena u modnom svijetu, svoju priliku za probijanjem na vrh imati i mladi dizajneri.


Uz domaće dizajnere: Artiđane, Martu Buzolić, Ivu Šimunović, Ninu Šklempe, i ove godine imat ćemo priliku baciti pogled na svjetske trendove.

Tako će internacionalni modni dizajneri na zagrebačkoj pisti pokazati kakva je moda i što će se nositi u Budimpešti (Daria Kostenko), Londonu (Louis de Gama, Romero Bryan), Parizu (Christophe Guillarme, Jean Claude Jitrois), Madridu (Devota&Lomba), Rusiji(Mariomi).

Poseban humanitarni događaj održat će se 6. prosinca na tradicionalnom Fashion buvljaku. Brojni dizajneri i poznate osobe u blagdanskoj atmosferi posjetiteljima će prodavati odjeću iz prošlih kolekcija, ali i iz vlastitih ormara.

Prikupljeni novac bit će doniran u akciji "Dom daleko od doma". U ovoj akciji sudjeluje i Leonarda Boban koja je odlučila sve modele iz svoje kolekcije pokloniti kako bi sav prihod od prodajnih modela bio doniran za navedenu akciju koja je projekt udruge "Hrabro srce", jednog je od najvećih humanitarnih projekata u Hrvatskoj.

Nove haljine Leonarde Boban za humanitarnu akciju

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju