Sve što vam je potrebno kako bi u samo pet minuta izgledali svježe, zdravije i mlađe nalazi se u kozmetičkoj torbici. Pogledajte što u njoj skrivaju zvijezde, primjenite njihove trikove i zablistajte


Trikovi koje su zvijezde naučile od vizažista pomažu im da u samo nekoliko trenutaka zablistaju. Jednostavni su i ne zahtjevaju sate sjedenja ispred ogledala, a lako ih možete usvojiti. Sve što je potrebno je nekoliko dekorativnih proizvoda koji će vam uvijek biti pri ruci - u maloj kozmetičkoj torbicui.

Osvježite pogled

Sve što je potrebno kako bi se pomladili u pet minuta je nekoliko dekorativnih proizvoda koji će vam uvijek biti pri ruci - u maloj kozmetičkoj torbici.

Rješenje za tamne kolutove ispod očiju i umoran pogled je u nježnim nijansama sjenila. Svijetle boje će umornim očima podariti mlađahan izgled.

Oblik oka naglasite olovkom za nijansu tamnijom od boje očiju i lagano razmažite prstima.Oči će izgledati veće i izražajnije. Bijela olovka nanesena unutar oka s donje strane djelovat će poput osam sati sna.

Podarite usnama svjež izgled

Olovkom u boji breskve iscrtajte liniju na usnama, a zatim ju nježno razmažite prstima kako bi uklonili stroge linije. Tamne sjene u kotovima usana prekrijte korektorom kako bi osmijeh izgledao savršeno.


Sjajilo je onaj zadnji dodir koji će usne učiniti neodoljivima. Nanesite ga na sredinu donje i gornje usne. Tako ćete ih vizualno povećati.Neka uvijek bude u vašoj blizini kako bi ga mogli ponovo nanjeti nekoliko puta u toku dana.

Kako bi lice izgledalo svježe i prozračno zaboravite na puder u prahu, on će pronaći put do najsitnijih bora i nepravilnosti na koži, a rezultat će biti starija i umorna koža.

Naglasite obraze
Rumenilo je najbolji prijatelj svake žene. U samo nekoliko poteza kistom možete osvježiti izgled cijelog lica. U torbici uvijek imajte dvije boje, brončanu i roza. Na jagodične kosti nanesite svijetliju nijansu, a ispod jagodične kosti nježnim pokretima nanesite bronzer.

Tajna blistave kože
Kako bi lice izgledalo svježe i prozračno zaboravite na puder u prahu, on će pronaći put do najsitnijih bora i nepravilnosti na koži, a rezultat će biti starija i umorna koža.

Poigrajte se iluminatorom, nanesite ga na nos, obraze i ispod obrva i odaberite nježan tekući puder, nanesite ga u tankom sloju na djelova lica gdje je potrebno i popravite ga nekoliko puta tijekom dana.


Pripazite na sitnice!

- Izbjegavajte mat ruž, uvlači se u pore usana i umjesto svježeg izgleda postiže suprotan efekt. Umjesto njega koristite olovku i sjajilo.

- Puder nanosite kistom, a ne prstima ili spužvicom. Rezultat će biti svježi izgled.

- Ne nanosite maskaru na donje trepavice kako bi izbjegli stvaranje tamnih mrljica koje će stvoriti dojam umornog pogleda.

Kozmetičku torbicu napunite potrebnim 'pomogalima' i isprobajte trikove slavnih osoba.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju