Kupaći kostimi po uzoru na one kakvi su se nosili sredinom prošlog stoljeća vrlo su ženstveno i romantični te vješto prikrivaju malene nedostatke.

Ukoliko je ljetovanje ispred vas, a još niste pronašli savršen kupaći kostim, ne očajavajte. Svaka sezona nosi nove modele kupaćih kostima, ali kako nisu sve žene sklone tome da slijepo prate trendove, pa radije posežu za provjerenim klasičnim modela.

Kupaći kostimi koji su u trendu često podrazumijevaju i minimalni količinu tkanine na tijelu, što je za neke ipak preizazovno.To su prepoznali i brojni kreatori, pa su u svoje kolekcije kupaćih kostima uvrstili i pojedine modele u retro stolu, koji donosi dašak glamura iz sredine 20 stoljeća.  

Vintage krojevi ove sezone vratili su se na velika vrata. Nemojte misliti da ćete u njima izgledati poput bake. Prisjetite se radije holivudskih diva, one su u klasičnim zatvorenim kupaćim kostimima izgledale kao prave zavodnice, ženstvene i seksipilne. 

Zatvoreniji krojevi koji su inspirirani 50-im godinama prošlog stoljeća pojedinim ženama jednostavno bolje stoje od minimalnih trokutića raspoređenim po strateškim mjestima. 

Retro modeli posebno dobro stoje ženama koje imaju figuru u obliku pješčanog sata. Donji dio krojen visoko u struk lakše će sakriti neke nedostatke i viškove, a ako zatreba,  naglasiti će obline.

Retro kupaći kostimi odlično će pristajati i ženama s velikim grudima. ne samo da će na diskretan način naglasiti njihovu ženstvenost, već će ih držati stisnute i na okupu, što maleni bikini ne može.

Dezeni su tu da vaš kupaći kostim učine atraktivnijim. Ukoliko želite biti dosljedni starinskim modelima izaberite točkice, prugice ili karirani uzorak. Ako vam je to ipak preretro, odlučite se za atraktivne printove ili sjajne materijale.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju